Volver al sitio

Endoscopi d'última generació a Albet

Per millorar el nostre servei de diagnòstic per la imatge, hem incorporat un endoscopi d'última generació a la clínica veterinària

17 de septiembre de 2020

A Albet disposem del fibroendoscopi d'última generació Aohua VET-OR1200HD, un equip complet de vídeo Full HD amb font de llum LED integrada.

El diàmetre, longitud i canal de treball ens permeten realitzar procediments de gastroscòpia i colonoscòpia en petits animals, i ofereix la possibilitat de realitzar tècniques de broncoscòpia en grans animals.

L’endoscopi disposa de la tecnologia HBE, que ressalta l'hemoglobina, el que ens resulta molt útil pel diagnòstic precoç de tumors. L'endoscopi disposa de port USB, de manera que podem emmagatzemar vídeo i imatges del procediment, perquè el propietari de la mascota o el veterinari que refereix el cas, puguin tenir-hi accés.

Aohua, és una marca capdavantera a nivell mundial en endoscòpia humana que suposa una revolució en la veterinària. Ens permet treballar de manera fàcil, dinàmica, flexible i segura. Amb la incorporació de l'endoscopi a la clínica veterinària Albet, no solament millorem el servei de diagnòstic per la imatge, sinó que a més, podem realitzar tècniques quirúrgiques amb la màxima seguretat i precisió.